חנות נינטנדו באילת

מתחם BIG אילת


חנות נינטנדו באילת

הבית של אוהדי נינטנדו באילת!

להיפגש, להתרגש, לדבר בשפה שלך, להבין שמבינים אותך, שרואים אותך, שיש עוד כמוך עם הניצוץ הזה בעיניים והאהבה הזאת בלב… עכשיו גם באילת!

החנות מביאה את חווית נינטנדו לשיא עם אוסף עצום ומגוון שאין כמוהו בעולם,  קונסולות ומשחקים להתנסות אמיתית, מפגשי קהילה, תחרויות, טורנירים, השקות משחקים ומחירים ללא מע”מ.

אוהדים ותיקים עם צביטת געגוע, אוהדים חדשים המגלים עולם מופלא, בני נוער שנינטנדו הוא חלק מהיום יום שלהם, משפחות עם ילדים, מחפשי מתנות מיוחדות ורודפי ריגושים… לכולכם  מחכים כאן שגרירי נינטנדו המכירים כל ‘פיפס’ וישמחו לעזור ולענות על כל שאלה או בקשה.

בואו להרגיש חלק מקהילת נינטנדו העולמית, במקום בו הוירטואלי מתעורר לחיים, ומאפשר לכם להיות יחד ולצאת להרפתקאות חדשות.


שעות הפעילות:

לקוחות נכבדים, בימים א’-ה’ החנות פתוחה בין השעות 10:00 ל 21:00*
ביום ו’ החנות פתוחה בין השעות 10:00 ל 14:00
*יתכנו שינויים בעקבות הוראות פיקוד העורף והמתחמים הקמעונאים.


רחוב הסתת 20 מתחם BIG אילת
למידע על נגישות לחצו כאן

את מי תוכלו לפגוש בחנות?


צוות שגרירי נינטנדו נולדו עם Joy Con ביד והמשימה שלהם היא לגרום לכם לחייך!

אנחנו גאים להיות בית לגיימריות וגיימרים, לכל מי שאוהב להנות ומחכים לכם בחנות עם עולם שלם של משחקים, מוצרים חדשים, מידע מקצועי ושירות מתקדם.

וזה לגמרי לא משנה איך אתם אוהבים לשחק – אצלנו תמצאו את כל מה שאתם צריכים וחולמים עליו.

תוכלו לפגוש שחקנים ואוהדים כמוכם במגוון האירועים שמתקיימים בחנות על בסיס שבועי!

אז שנקבע לנו איזה Play Date?

שעות פעילות:
א-ה 09:30-21:30
ו’ 09:00-15:00

רח’ הסתת 20, מתחם BIG אילת

היבואן הרשמי בישראל – תור גימניג בע״מ

את Nintendo מייבאת לישראל חברת ,TorGaming LTD עם למעלה מ-3 שנות ניסיון בתעשייה שעובדת עם המותגים המוכרים ביותר בעולם! על החברה תוכלו לקרוא בהרחבה כאן.

התחבר

  • צבירת מטבעות
  • רכישה בחנות המטבעות שלנו
  • מתנת יום הולדת
  • הטבות ומבצעים לחברי מועדון בלבד

הצטרפו למועדון החברים של נינטנדו ישראל

צברו מטבעות לקניה באתר

מתנת יום הולדת

הנחות רק לחברים שלנו

כבר אמרנו שזה בחינם?

הצטרפו לחגיגה >
0
    0
    סל הקניות
    העגלה ריקהחזרה לחנות
      החלת קופון